Børnehuset Bøgely
Børnehuset Bøgely
Ravnehusvej 20, Hareskov
3500 Værløse
ahs2@furesoe.dk
72358220
72164622

Kalender

Velkommen til Børnehuset Bøgely.  Her er vores tilsynsrapport.

Kostpolitikker


Furesø kommunes mad og måltidspolitik

http://www.furesoe.dk/Borger/BoernOgFamilie/Skolerogfritidsordninger/~/media/002112A365594C33A112C829ABF4657F.ashx

Vuggestuen:

Vi har ansat en køkkenassistent i køkkenet. Hun sørger for at børnene får sund og varieret kost. Ugens 3 dage serveres varm mad, hhv. grød eller suppe, kød, fisk og vegetarisk, de 2 sidste dage spiser vi rugbrød med pålæg. Hertil drikker vi vand. I sommerhalvåret spiser vi rugbrød 3 dage om ugen. De mindste børn får babymos, sutteflasker og grød alt efter, hvad vi aftaler med dig. Om eftermiddagen spiser vi hjemmebagt brød, frisk frugt, frugtgrød, koldskål og lign. og drikker mælk. Vi er bevidste om at skabe nogle gode og rolige rammer omkring måltidet. I forbindelse med overgangen til børnehaven får de ældste vuggestuebørn madpakker som smøres af vores køkkenassistent. Derudover er d

e ældste børn i vuggestuen er med i alle de praktiske gøremål, f.eks. dækker de bord, smører rugbrød og øser selv op, i det omfang, de kan klare. Madplan for hver uge hænger på opslagstavlen i gangen.

Børnehaven:

Børnene skal have en madpakke med fra den 1. i den måned, hvor de fylder 3 år. Der skal være navn på madpakken, og den lægges i køleskabet. Vi finder det rigtigst, at madpakkens indhold er sundt, men vi blander os ikke i, om den indeholder kiks, mælkesnitter eller lignende ting. Slik er dog ikke tilladt i madpakken. Vi anbefaler ingen sukker i madpakken. TIl eftermiddagsmad skal børnene ligeledes have en lille frugtpose indeholdende et styk frugt eller grønt og groft brød. Derudover skal børnene have en drikkedunk med navn på med. Denne skal senest fredag hjemtages til rengøring.